Annelou

AnnelouWelkom in mijn warme, liefdevolle en wonderbaarlijke wereld.

Hoi, ik ben Annelou. Ik ben 50 jaar en ik ben medium, healer en coach. Eigenlijk heb ik me mijn hele leven anders gevoeld dan de rest. Ik ontdekte dat ik snel de vinger op de zere plek kan leggen en dat ik de juiste vragen stel. Zelf heb ik voor veel uitdagingen gestaan in mijn leven. Eerder vond ik dat lastig, moeilijk, was ik er boos en verdrietig om. Gaandeweg leerde ik dat alles wat je mee maakt in je leven een verrijking kan zijn. Ik leerde leven vanuit mijn hart.

Dat is dan ook direct mijn passie.

Leven vanuit mijn hart en doen waar ik gelukkig van word. En ik ben het gelukkigst als ik jou mag helpen. Als ik de bijzondere eer van je krijg om een heel klein of misschien wel groot stukje mee te mogen lopen op jouw levenspad. Met het gevoel dat ik je vanuit eenvoud en liefde mag helpen. Het maakt niet uit met welke vraag je komt. Misschien wil je contact met iemand die is overleden en die je mist, misschien wil je praten met je overleden huisdier, misschien wil je hulp bij narcisme of rouw. Maar misschien wil je ook hulp bij het ontdekken van je eigen gaven of is er een spirit bij je die naar het Licht mag.

Welke vraag je ook hebt, onze overleden dierbaren, onze gidsen en alle (Aarts)Engelen staan klaar om ons te helpen. Je mag erop vertrouwen dat je dat mag ontvangen wat je nodig hebt. Op welke manier dan ook, in welke vorm dan ook. Het brengt rust, inzicht, vertrouwen en positiviteit. Je mag me zien als je beste vriendin die je door naar je te luisteren, met je mee te denken je net dat liefdevolle steuntje in de rug mag geven en een klein babystepje verder helpt. Op weg naar je hart. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.