Innerlijk kind

Wow, wat staan er soms bijzondere dingen op het moment dat je het het minst verwacht. Zoals onverwachts iemand mogen helpen met een healing van een innerlijk kind.

Onlangs vroeg iemand me of ik wilde meekijken in haar huis. Het huis voelde zwaar aan qua energie. Ik gaf haar om te beginnen de standaardtips om energie te veranderen. Het gaat om het verhogen van de trilling van de energie in je huis. Dit kun je doen door zoveel mogelijk licht binnen te laten. Je kunt kaarsen aansteken. Je huis schoonmaken met de intentie om het lichter te laten worden en wat ook een super goeie is is muziek aanzetten en mee bleren met fijne muziek. Dit zorg er namelijk ook voor dat jouw trilling veranderd en daar begint uiteindelijk alles mee. We zijn samen gaan kijken en op een gegeven moment ontdekten we dat de partner veel boosheid met zich meedraagt. Die boosheid zorgt ervoor dat je een lage trilling hebt en die straal je uit. Als de ander hiervoor gevoelig is, kun je elkaar daarin versterken en het soms samen even niet meer weten.


Ik vroeg of haar partner open stond voor healing. Dat wilde ze graag. Ik vroeg haar of ze samen met mij naar haar boosheid wilde gaan kijken. Waar ze dat in haar lichaam voelde, hoe het eruit zag, welke kleuren en vormen ze erbij voelde etc. Dat kon ze me heel snel weergeven. Het voelde zwaar, donker, als een blok beton, eenzaam en het zat op haar borstbeen. Gelijk moest ik denken aan een blok aan je been (Ha, spreekwoorden komen niet zomaar ergens vandaan). Ik vroeg haar of ze zich klein kon maken en eens in dat blok beton wilde gaan kijken. Dat deed ze. Ze is in gesprek gegaan met haar stukje boosheid. Terwijl zij daar aan het rondkijken was, vroeg ik haar of dit blok beton van boosheid moest blijven of dat het mocht gaan. Wow, het mocht weg. Het was niet langer nodig omdat het haar niet langer diende. Voordat ze boosheid mocht laten gaan, hebben we eerst samen onderzocht welke emotie boosheid mocht komen helpen. Daar kwam al gauw verdriet om de hoek kijken. Verdriet voelt voor haar licht en fijn.


Vervolgens heeft ze boosheid gevraagd te gaan. Ze krijgt daar alle tools voor die ze nodig heeft. Boosheid wordt geholpen door verdriet om weg te gaan en lost uiteindelijk op in het binnenste van de aarde waar alle energie weer naar iets moois wordt omgezet. Verdriet mag op de plaats van boosheid gaan zitten. Ik vroeg haar hoe dat voelde en het voelde fijn, rustig, alsof ze zichzelf toestemming gaf om verdrietig te mogen zijn. En het mooie is dat er tijdens dit stukje tranen vrij kwamen. En tranen reinigen je ziel. Ik vroeg haar het gevoel groot te maken, erin te duiken en als het op zijn allerfijnst voelde het te verankeren. Dat heeft ze gedaan.


Daarna heb ik haar gevraagd of ze bij dit hele proces moest denken aan een bepaalde situatie. Ze zag zichzelf op de bank zitten met haar moeder naast haar. Hunkerend als klein 4 jarig meisje naar aandacht. Naar een knuffel van haar moeder, naar het gevoel dat ze ertoe doet, dat ze de moeite waard is om van te houden. Ook hier kwamen er veel tranen omdat wat niet mocht zijn. Ik heb haar gevraagd of ze zelf op de leeftijd die ze nu heeft in staat was om dit meisje te helpen en te troosten. Dat mocht en heeft ze gedaan. Ze is naast het 4 jarige meisje dat ze bij zich draagt gaan zitten en heeft haar vastgehouden, geknuffeld, gezien en gehoord. Ook hier heb ik haar gevraagd om het fijne gevoel dat het haar geeft te verankeren.


Toen we klaar waren was het 10.10 uur. Hoe mooi dat de Engelen direct een boodschap mee geven. 10.10 staat voor het einde van een hoofdstuk en voor het begin van een nieuw hoofdstuk. Hoe mooi is dat. Door elke keer opnieuw aandacht te besteden aan de kinderen die we in ons hebben en die te gaan helen, komen we een stukje verder in het accepteren van hoe we zijn, wie we zijn en dat het goed is zoals we zijn. En als we dat bereiken, die volledige acceptatie, dan kun je gaan houden van jezelf. Het resultaat daarvan is dat het leven je minder snel uit balans zal brengen. Dat je minder snel geraakt wordt door emoties van anderen in de positieve zin en dat je de ander gemakkelijker kunt nemen zoals hij of zij is. Je eigenwaarde gaat omhoog en je ego gaat omlaag. Hoe mooi is dat.


Wil jij hier ook met een healing aan de slag bij jezelf? Dan wil ik die reis graag met je beginnen.


❤️

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *