Healing

Healing

Healing betekent letterlijk “heling”. Het wordt vooral in de spirituele wereld gebruikt en de balans tussen lichaam en geest wordt geprobeerd te herstellen.

We helen allemaal elke dag. Je heelt door het geven van aandacht, je heelt door een knuffel te geven  en je heelt door een aai over iemands bol.

Wanneer je bij me komt voor een healing vraag ik als eerste aan mijn gidsen of jij mag krijgen wat je nodig hebt op dit moment en of ze me daarbij willen helpen. Daarna vraag ik jou of je open wilt staan om te ontvangen.

Vervolgens laat ik mijn handen over je lichaam gaan en ik probeer me open te stellen voor de energie die overal om ons heen is. Intussen concentreer ik me op het zo leeg mogelijk maken van mijn hoofd. Want eigenlijk ben ik niet meer dan het doorgeefluik waarbij jij krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Vaak weten mijn handen vanzelf de plek te vinden waar de energie nodig is.

Tijdens de healing kun je allerlei sensaties waarnemen. Van kippenvel over je hele lichaam tot het heel warm worden van de plek waar het nodig is. De healing werkt over het algemeen erg ontspannend en nadien voel je vrijwel altijd verfrist en verkwikt.

Healing

Wat kost het?

Healing 30 minuten € 44,00
Healing 60 minuten € 77,00
Healing 90 minuten € 111,00

Afspraak maken?